Anasayfa / Duyurular / Duyurular 2012 / TBD Kamu-BİB ile ortaklaşa e-Yazışma Tanıtım Toplantısı düzenlendi

TBD Kamu-BİB ile ortaklaşa e-Yazışma Tanıtım Toplantısı düzenlendi

kamu_bib_ortak_etkinlik_3TBD Kamu-BİB tarafından “Kamu Bilişim Projelerini Tanıtıyor/Değerlendiriyor” adıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Kalkınma Bakanlığı’nda e-Yazışma Projesi Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

19 Ocak 2012 Perşembe günü saat 14.00-17.00 arasında gerçekleştirilen toplantıya TBD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Turhan MENTEŞ, TBD Ankara Şube Başkanı Sn. İlker TABAK, TBD Kamu-BİB Yürütme Kurulu Başkanı Sn. Mehmet YILMAZER, Kalkınma Bakanlığı Bilgi Toplumu Dairesi temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarından yaklaşık 170 kişi katılım sağladı.

Toplantıda, e-Yazışma Projesi ile Proje kapsamında geliştirilen ve tüm kamu kurumlarının elektronik ortamda yapacağı resmi yazışmalarda kullanımı için oluşturulan e-yazışma paketinin tanıtıldığı sunumun ardından Proje kapsamında önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar ve e-Yazışma Projesinin kamu resmi yazışma sürecine yansımaları değerlendirildi. Etkinliğin son bölümünde, e-yazışma çözümüne yönelik bir demo gösterisi yapılarak katılımcıların soruları cevaplandı.

e-Yazışma Projesi hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.
Etkinlikte yapılan sunum için tıklayınız.
Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.