Anasayfa / Duyurular / Duyurular 2004 / Bilgi Toplumu: Genişletilmiş Avrupa’da Büyüme İçin Yeni Fırsatlar konulu Avrupa Bakanlar Konferansı, 26-27 Şubat 2004 tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleştirilmiştir

Bilgi Toplumu: Genişletilmiş Avrupa’da Büyüme İçin Yeni Fırsatlar konulu Avrupa Bakanlar Konferansı, 26-27 Şubat 2004 tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleştirilmiştir

eEuropeMinistrial_smallBilgi Toplumu: Genişletilmiş Avrupa’da Büyüme İçin Yeni Fırsatlar konulu Avrupa Bakanlar Konferansı, 26-27 Şubat 2004 tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleştirilmiştir.

Türkiye, Konferansa Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç. Dr. Abdüllatif SENER başkanlığında bir heyetle katil mistir. Konferans sırasında Sayın Bakan, Avrupa Birliği İşletmeler ve Bilgi Toplumundan sorumlu Komisyoner Erkki Liikanen ve Konferansa ev sahipliği yapan Macaristan Bilişim ve İletişim Bakanı Kalman Kovacs ile ikili görüşmelerde bulunmuşlardır.

Konferans çerçevesinde, ülke uygulamalarının tanıtıldığı bir sergi düzenlenmiştir. Sergi kapsamında Türkiye, Milli Egitim Bakanliginca yürütülmekte olan ve okullarda geniş bant erişiminin kullanılması ve yaygınlaştırılmasını hedefleyen Eğitimde Modernizasyon Projesi ile temsil edilmiştir.

Konferansta; Şubat 2004’te sona eren eAvrupa+ İlerleme Raporu değerlendirilmiş ve bir Sonuç Bildirgesi yayımlanmıştır.

Konferansa ilişkin detaylı bilgi ve belgeler için http://emcis2004.hu adresini ziyaret ediniz.

Bilgi Toplumu: Genişletilmis Avrupa’da Büyüme İçin Yeni Fırsatlar konulu Avrupa Bakanlar Konferansı Konferans